Beton cire op meubels

Beton cire is een ideaal op elk oppervlak toe te passen. In de afgelopen jaren is het een decoratieve bron voor professionals uit de design industrie geworden.

Beton cire meubilair heeft een natuurlijke uitstraling door het mineraal wat uniek is. Het gewicht is geen probleem, omdat het een laag van slechts enkele millimeters is welke meubels makkelijk kunnen dragen. Meubilair van mdf en bewerkt hout, bedekt met beton cire is stijlvol en praktisch, het gwicht is doorgaans minder dan eikenhout.

Dit type materiaal wordt eenvoudig aan het bestaande oppervlak, afwikkeling van een laag van ongeveer 2 of 3 mm dik. Dit kan gedaan worden op vloeren, muren, meubels en zelfs keukens en toiletten. Dat laatste komt omdat dit materiaal heeft een waterdichte afwerking die u toelaat om water af te weren, zonder te laten passeren, die eigenlijk op voorwaarde dat de installatie van de percentage van de risico minimaal vocht wordt gevonden. En het is zeer resistent tegen vlekken, zo schoon het kost heel weinig.

Beton cire is dus een zeer geschikt materiaal voor meubels, zoals het kunnen weerstaan ​​vocht, wrijving en anderzijds indien de aanvraag wordt altijd correct gedaan, geen gevaar voor breuk of scheuren, waarmee u lang duren.